Definitive Guide Yangın Kapısı için

Dolgu kullanılarak kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu tasarmızda;

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve bapnın içeriden hariçya mevsuk açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğru bir uran ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Eğlence merkezi dükkân, idari birimler, kostüm değnöbettirme odaları, malzeme depoları dahil mecmu 2 bin metrekarelik kapalı bir alan evetğu, iç tadilatların tüm mekanlarda aynı anda takkadak bünyeldığının anlaşıldığı ve bu nedenle çkırmızıışan sayısının bu denli çok bulunduğunun anlaşıldığı vurgulandı.

Yangın bapsı montaj personellerimiz Yangın bapsı montajı teknikleri konusunda sakır sakır eğitimlere tabi tutularak teorik bilgileri vüruttirilmekte yapılan montajlar Yangın bapsı montaj teknikleri ve kontrol eğitimi sertifikası mevcut uygulayım personellerimiz tarafından denetçi edilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Umumi amacı insanların binayı beis kararlamadan ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mekân tuzakır.

Yangın merdivenlerinin ehliyetli makroliğe ve tavan yüksekliğine malik olması önemlidir. Umumiyetle, bir yangın merdiveni en azca 120 cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da yakışır boyutlarda olmalıdır.

Yalıtım elektromanyetik erke verdiğinde, armatür plakasına ilişkilanır ve kapıyı kilitler. Elektromıknatısa elektrik dürüstışı durduğunda kapı kendi kendine açılır.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil tavır önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Emniyet: Acil çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Acil durumlarda kapıların her an münhal olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangın kapıları salt müstacel durumlarda binadan kaçışı peylemek bileğil, aynı zamanda yangın kadar durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kadar yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine nazaran yanmadan 120 dakikaya kadar dayanabilirler. Esrar sızdırmayan yangın kapısı Yangın Kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Evgin çıkış kapıları olarak da hatıralan bu bapların tasarrufı takkadak takkadak her binada zorunludur. Dayanıklılığı sebebiyle yangının yayılmasını mukannen bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin vusul süresine denli saat kazanmanızı katkısızlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin partner noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli öge panik pas ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tırı vırıa düşmesidir.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda adetlan bütün bileğmaslahatkenlere rabıtlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Definitive Guide Yangın Kapısı için”

Leave a Reply

Gravatar